Despre Brand

Mirela Novak

S-a fondat ca brand in 2015. Brandul reda minimalismul modern si este celebrat pentru versatilitatea sa, puternicul simt al rafinamentului si crearea unui look book al femeilor pentru orice ocazie din viata lor. Colectiile indraznete, intuitive, rafinate, prezinta cele mai fine maiestrii si materiale, si sunt adaptate la nevoile si dorintele femeilor moderne. Modul cum te imbraci reprezinta o adevarata catre de vizita si, adesea, elementul- cheie in succesul din viata personala si cea profesionala. Iar sa te imbraci cu stil inseamna mai mult decat sa respecti niste reguli; este vorba de bun -gust, imaginatie, incredere de sine si chiar indrazneala. Afla cum sa comunici lumii intregi cine esti TU cu adevarat, cum sa ai stil in orice imprejurare si, mai ales, cum sa te asiguri ca vei lasa tuturor celor pe care ii intalnesti o impresie de neuitat!

Despre Personalitate

Mirela Novak

Mirela Novak , nascuta pe 3 Decembrie 1985, in Republica Moldova, orasul Balti, fiica lui Grigore si Adela Novac, si- a croit drumul catre podiumurile de moda, fiind director creativ al propriului brand , fashion designer si artist. In prezent, locuieste la Bucuresti. Novak , si- a schimbat numele din originalul Novac.

Studii 1997 – 2001 Studii medii , Liceul “M.Eminescu” , Balti, Republica Moldova 2001- 2005 Liceul Ax.Sever, Medias, jud.Sibiu 2005 – 2008 Universitatea de Stat ,, Lucian Blaga “ Facultatea de Jurnalistica, Specializarea : Comunicare si Relatii Publice 2008 -2010 Master. Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Marketing, Specializarea: Marketing, Comunicare si Relatii Publice 2014 -2017 Universitatea Nationala de Arte, Facultatea de Arte Decorative si Design, Specializarea: Moda.

Cariera de fashion designer, Director creativ si artist

2015: Din perioada facultatii aceasta isi lanseaza propriul brand , care ii poarta numele si astazi. Tot in 2015, participa la concursul de la Paris , in cadrul Paris Fashion Week 2015 ( Tiffany’s Show) ,cu colectia Eagle Confessions, unde ocupa locul III. Colectia Eagle Confessions a fost publicata in Tiara Magazine France si difuzata pe Luxe TV France. 2016: In urma concursului de la Paris, este invitata sa faca parte din echipa ,, 2 Bulls On the Hill Product “ de la Cannes Film Festival ’69. Astfel , avand ocazia sa mearga pe Red Carpet printre cele mai mari crlebritati ale lumii. In cadrul Cannes Film Festival, cel mai prestigios festival din lume, Mirela Novak o imbraca pe actrita Natalia Kapchuk, de origine rusa. Creaza cele 2 colectii : Flower Power ( ready- to - wear) si Unique & Unequal ( rochii de seara) . Iar colectia Unique & Uniqual , prezentata in Franta si in Romania, s-a bucurat de succes , fiind publicata atat in presa din Franta, cat si in presa din Romania.

Evenimentele din 2016, i- au adus renume designerului, in urma caruia a reusit sa obtina colaborari in Franta si in Romania, si deasemenea colaborari cu celebritati din lumea mondena. 2017: Lucrarea de Licenta, Intersectional Feminism, a fost un real succes, intrucat a fost adusa in haina , o inovatie . Colectia reda cele 3 elemente ale elegantei:fracul, sacoul si redingota. Incepand cu 2017, Mirela Novak, pe langa sustinerea brand- ului sau, i-a decizia de a lucra atat cu celebritati , cat si pentru alte companii de fashion. Astfel, ca va lucra in calitate de designer pentru brand-ul Regina by Cristina Spatar. Fiind atrasa de teatru si arta, designerului ii surade ideea sa faca design de costume de scena. Astfel in 2017, incepe colaborarea cu Andreea Balan; cantareata este recunoscuta pentru show--urile ei si costumatiile din show. 2018: Mirela Novak decide s-a scoata cel de- al doilea proiect inovativ “EWA” – haina cu protectie la radiatiile electromagnetice. Imaginea proiectului, fiind Andreea Balan, aceasta protejandu- si sarcina. Tesatura din care sunt confectionate hainele, este certificata in Elvetia si are protectie de 99% impotriva radiatiilor electromagnetice.

In mai 2018, designerul este invitatat din nou, la cel mai prestigios festival, Cannes Film Festival ’71. 2019 : Lanseaza primul sau concept creativ – TATTMN ( haina devine o exprimare artistica). Conceptul a avut un succes imens de critica, fiind publicat in reviste prestigioase: Luxury Magazine, Dolce Mag. In acest an , isi propune s- a activeze atat pentru brand- ul ei , cat si ca freelancer pentru companii de fashion franceze si elvetiene, proiectand colectii si concepte. Astfel a inceput sa proiecteze pentru compania de design NOGGELER din Elvetia. 2020 – 2021: Avand o reputatie ferm stabilita in moda, devine designer pentru compania GUGGENGWAND din Elvetia. La fel ca un jaguar de stil, se pare ca Mirela Novak nu se odihneste niciodata; pe langa faptul ca si- a supravegheat activitatea pentru toate companiile cu care lucreaza, a creat colectii in fiecare an, a gasit timp si pentru hobby- urile sale. A inceput sa scrie texte de stil si dezvoltare in rubrica personala: Tu, ideala! in revista Famost.

Mass-Media

<a href="https://m.youtube.com/watch?v=-jTYAeRCl_o">Mirela Novak at Tiffany's Fashion Week Paris</a> <a href="http://www.vfashionworld.com/2015/10/tiffany-fashion-week-paris-spring-summer-2016.html">TIFFANY FASHION WEEK PARIS SS16</a> <a href="https://m.youtube.com/watch?v=0pHfymYZLwc">Mirela Novak designs Film Festival du Cannes</a> <a href="https://revistavedetelor.ro/2016/05/16/designerul-mirela-novak-prezinta-la-cannes/">Designerul Mirela Novak prezintă la Cannes!</a> <a href="http://revistavedetelor.ro/2016/06/06/designerul-mirela-novak-si-a-adus-la-constanta-tinutele-pe-care-le-a-prezentat-la-cannes/">Designerul Mirela Novak și-a adus la Constanța ținutele pe care le-a prezentat la Cannes!</a> <a href="http://timesnews.ro/?p=7242">Românca Mirela Novak, la Cannes!<a/> <a href="https://www.google.ro/amp/s/www.kfetele.ro/romanca-mirela-novak-a-facut-furori-la-cannes-16539842/amp">Romanca Mirela Novak a facut furori la Cannes!</a> <a href="https://www.google.ro/amp/s/www.libertatea.ro/entertainment/creatoarea-mirela-novak-facut-furori-la-cannes-romanca-si-prezentat-noua-colectie-intr-o-seara-dedicata-modei-foto-1500093/amp">Creatoarea Mirela Novak a făcut furori la Cannes. Românca și-a prezentat noua colecție într-o seară dedicată modei | FOTObnbbbb</a>

<a href="https://www.infopress.tv/creatoarea-de-moda-mirela-novak-si-a-prezentat-si-in-romania-rochiile-pe-care-le-a-etalat-la-cannes/">Creatoarea de modă Mirela Novak și-a prezentat și în România, rochiile pe care le-a etalat la Cannes! </a> <a href="https://ziardetop.ro/mirela-novak-i-a-dat-gata-pe-francezi-tanara-creatoare-de-moda-a-stralucit-pe-covorul-rosu-de-la-cannes/">Mirela Novak i-a dat gata pe francezi! Tânăra creatoare de modă a strălucit pe covorul roșu de la Cannes</a> <a href="https://www.google.ro/amp/s/dolcemag.ro/mirela-novak-un-designer-la-moda/amp/">MIRELA NOVAK, UN DESIGNER LA MODĂ</a> <a href="https://consortpr.com/actors/natalia-kapchuk-cannes-film-festival/">Natalia Kapchuk at Cannes Film Festival</a> <a href="https://issuu.com/tiffanysfashionweekparis/docs/tiffany_s_fashion_week_magazine_can>Tiffany's Fashion Week Magazine Cannes Film Festival Edition 2016</a> <a href="https://domus-pr.ro/2016/10/cristina-spatar-mirela-novak-lansat-colectia-reset/">Cristina Spătar și Mirela Novak au lansat colecția Reset</a> <a href="https://www.infopress.tv/romanca-mirela-novak-stralucit-pe-covorul-rosu-de-la-cannes/">Românca Mirela Novak a strălucit pe covorul roșu de la Cannes!</a> <a href="https://m.youtube.com/watch?v=3McD53SHWl4">Mirela Novak designer - Cannes Film Festival 2018</a>

<a href="http://ziardetop.ro/romanca-mirela-novak-facut-senzatie-covorul-rosu-cannes/">Românca Mirela Novak a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes!</a> <a href="https://www.google.ro/amp/s/www.exclusiv.ro/andreea-balan-isi-protejeaza-sarcina-de-radiatii-cu-ajutorul-designerului-ela-novak/%3famp">Andreea Bălan își protejează sarcina de radiații cu ajutorul designerului Ela Novak!</a> <a href="https://www.agentiadepresamondena.com/andreea-balan-poarta-haine-care-o-protejeaza-de-radiatii/">Andreea Balan poarta haine care o protejeaza de radiatii</a> <a href="http://revistavedetelor.ro/2019/04/18/cum-si-a-protejat-sarcina-de-radiatii-andreea-balan/">Cum și-a protejat sarcina de radiații, Andreea Bălan!</a> <a href="https://luxury.ro/01/tattmn-wear-on-tattoo-by-mirela-novak/">TATTMN-wear on tattoo by Mirela Novak</a> <a href="https://www.google.ro/amp/s/dolcemag.ro/mirela-novak-un-designer-cu-spirit-inovator/amp/">Ce spune Mirela Novak, despre colecția TATTMN</a> <a href="https://famost.ro/articol/interviu-de-personalitate-cu-mirela-novak-designer-vestimentar-si-business-woman">Interviu de personalitate cu Mirela Novak-designer vestimentar si business woman</a>

j

Unconditional Beauty

Beleve
In Design
Priority

Felis donec et odio pellentesque diam volutp commodo sed egestas. Eget lorem dolor sed viverra ipsum nunc aliquet bibendum. Nibh pulvinar mattis nunc sed blandit libero volut sedurus faucibus.

Newsletter

Subscribe To
Our Newsletter
For Updates